Overvej et teambuilding arrangement

Sammenhold og godt kollegaskab på arbejdspladsen betyder meget mere, end man lige skulle tro. Hvis man har godt sammenhold i sit team, arbejder man mere effektivt, man er bedre til at samarbejde og man er derfor mere effektiv i arbejdsdagen – og det bliver selvfølgelig også mere sjovt at gå på arbejde. Og der er få typer firmaarrangement, som bidrager til sammenholdet mere, end teambuilding. Et teambuilding event er den perfekte kombination mellem et underholdene og hyggeligt firmaarrangement, som samtidig kan være både lærerigt og være med til at udvikle deltagerne.

Teambuilding er mere end blot øvelser og foredrag

Når man nævner ordet “teambuilding” skaber det sikkert associationer til de helt klassiske teambuilding øvelser – tillidsøvelser, workshops hvor man skal komme hinanden mere ved etc. Men der findes mange forskellige måder at lave teambuilding på, som gør det både sjovt, lærerigt og legende for alle involverede. Et escape room er f.eks. en rigtig sjov teambuilding aktivitet, som fostrer samarbejde, kreativ tænkning og sjove situationer. Der findes også hele mordmysterier, som er opsat og planlagt med formålet at deltagerne skal snakke sammen og forsøge at finde ud af, hvordan mordet er foregået – og endnu vigtigere, hvem der har udført det.

Eller hvad med et GPS løb, hvor virksomheden – opdelt i hold – løber rundt til poster i lokalområdet og løser sjove opgaver? Der findes en bred vifte af muligheder for teambuilding til både store og små virksomheder, som virkelig kan anbefales. Det behøver ikke alt sammen være simple øvelser og foredrag.

Få hjælp til et professionelt teambuilding bureau

Det giver klart mest mening at få hjælp til dit teambuilding event af et professionelt bureau. Man kan sagtens lave sit eget teambuilding event, men det kræver mange ressourcer. Med et professionelt bureau slipper du for besværet forbundet med planlægning og udførelse, og kan i stedet holde fokus på det vigtigste – at hygge dig med dine kollegaer.