Sushi Ad Libitum – Spis så meget du vil

Alle elsker sushi, og Sushi Ad Libitum er et fantastisk sted at få det. Jeg kan godt lide Sushi, fordi man kan spise så meget man vil uden at få dårlig samvittighed. Du kan spørge, om Sushi virkelig er sundt for dig, da vi alle ved, at for meget af alting normalt ikke er godt for os; men bare rolig, Sushi har mange ingredienser i sig, som faktisk er ret sunde!’

Hvad er sushi ad libitum

Ad Libitum er latin og betyder “som man vil”. Sushi Ad Libitum er et nyt sushisted, hvor du kan spise så meget sushi, du vil, til den samme pris. Sushi Ad Libitum har åbent til frokost og aftensmad 7 dage om ugen, men de har kun åbent fredag aften til middag. Sushi Ad Libitum er et fantastisk sted at spise sushi, drikke noget sake og tilbringe tid med din familie eller venner.

Fordele ved at spise sushi

Sushi er et sundt alternativ, og Sushi Ad Libitum har mange muligheder, der ikke kun er lækre, men også nærende. Sushi indeholder fisk, som kan have et højt indhold af kviksølv, men hvis du altid vælger laks frem for tun, falder din risiko for at indtage for meget kviksølv enormt. Sushi indeholder også tang, som giver masser af calcium sammen med andre mineraler, der hjælper med at støtte knoglesundheden.

Folk, der spiser sushi, har normalt et lavere blodtryk sammenlignet med dem, der ikke gør det, fordi det har et lavt indhold af natrium og er let fordøjeligt på grund af tilsætningen af ris – så det gør sushi perfekt til folk, der lider af forhøjet blodtryk eller hjertesygdomme!

Der findes mange variationer, når det drejer sig om Sashimi (rå fisk og skaldyr uden tilsat ris), Nigiri Sushi (rå fisk og skaldyr og ris) og sushiruller (agurk, gulerødder osv. i tang). Sashimi er bedst, fordi den har mindre fedt end Nigiri Sushi – men begge er ekstremt kaloriefattige.

Sådan bestiller du sushi ad libitum

Når du besøger Sushi Ad Libitum, vil du bemærke, at de har et bestillingssystem installeret på bordene. Når din mad er klar til at blive serveret, skal du blot trykke på en af knapperne, og din tjener vil bringe den til dig!